آموزش هواگیری رادیاتور پکیج برقی

بعد از خود پکیج دیواری، رادیاتورها مهمترین قسمت در سیستم گرمایشی هستند. پکیج بدون وجود رادیاتور سیستم ناقصی بوده و نمی تواند تاثیر مثبت گرمایشی داشته باشد. به همین دلایل اگر نقصی در رادیاتورها وجود داشته باشد، احتمال زیادی دارد که سیستم گرمایشی عملکرد خوب و مناسبی نداشته باشد. مثلا یک از نشانه های وجود مشکل در رادیاتورها، سرد بودن قسمتی از رادیاتور می باشد که نشان از عدم گردش درست آب در سیستم می باشد و عمده دلیل این مشکل، وجود هوا در مسیر رادیاتورها می باشد. درادامه به آموزش هواگیری رادیاتور شوفاژ می پردازیم.
آموزش هواگیری رادیاتور شوفاژ پکیج دیواری برقی در 8 مرحله
1. در مرحله اول تمامی رادیاتورها را مورد بررسی قرار دهید، رادیاتورهایی که قسمت بالای آن ها سرد باشد و قسمت پایین گرم، حتما هوا در سیستم آن وجود دارد. بنابراین اگر مشکل سرد بودن نصف رادیاتور یا کل رادیاتور را دارید یعنی باید رادیاتور شوفاژ خود را هواگیری کنید.
2. اول پکیج خود را چک کنید که مشکلی نداشته باشد، سپس تک تک رادیاتور ها و شیرهای آنها را بررسی کنید تا نشتی آب نداشته باشند. اگر هیچ مشکلی نبود مستقیم به سراغ هواگیری بروید. برای باز کردن پیچ هواگیری رادیاتورها نیاز به تهیه آچار مخصوص دارید.
3. پکیج را خاموش کنید تا فعالیت پکیج باعث ایجاد هوای بیشتری نشود. صبر کنید تا رادیاتورها کمی خنک شوند و داغ نباشند. تمامی شیرهای ورودی و خروجی رادیاتورها و پکیج را باز کنید.
4. سپس آچار سری را برداشته و در قسمت بالایی رادیاتور معمولا مخالف طرفی که شیر رادیاتور قرار دارد، یک پیچ کوچک قرار دارد. با آچار مخصوص آن را به آرامی کمی باز کنید (خلاف عقربه های ساعت بچرخانید) !!! حتما در زیر آن یک ظرف و دستمال قرار دهید !!!!!!
5. آنقدر شیر را باز نگه دارید تا دیگر هوا از رادیاتور خارج نشود و فقط آب با فشار یکنواخت خارج شود. با دستمال آب های خارج شده را خشک کنید.
6. در مرحله بعد پیچ هواگیری رادیاتور شوفاژ را ببندید و اطراف آن را کاملا خشک کنید.
7. این مراحل را برای تک تک رادیاتورها به صورت جداگانه انجام دهید تا هوایی در سیستم گرمایشی باقی نماند. این فرآیند معمولا سالیانه یکبار قبل از شروع فصل سرما انجام شود کافی خواهد بود.
8. در مرحله آخر فشار روی مانومتر پکیج برقی دیواری را چک کنید، زیرا این فرآیند هواگیری باعث کاهش فشار پکیج خواهد شد. با باز کردن شیرپرکن زیر پکیج دیواری، فشار را مابین 1 تا 1.5 بار تنظیم کنید و پکیج را یکبار ریستارت یا خاموش و روشن کنید. (مراجعه به آموزش تنظیم فشار پکیج)
مطالب مرتبط

هواگیری و تنظیم فشار پکیج و دلایل انجام آن

نکات مهم در هنگام انتخاب پکیج مناسب

دیدگاهتان را بنویسید